Betöltés...

Fogyasztóvédelmi mutatószámok

A TANULÓK FOGYASZTÓVÉDELMI SZEMPONTBÓL VALÓ VÉDELME ÉRDEKÉBEN KELL KÖZZÉ TENNÜNK A FOGYASZTÓVÉDELMI MUTATÓSZÁMOKAT, A 179/2011 (IX. 2.) KORM. RENDELET SZERINT.

A MUTATÓSZÁMOKAT KATEGÓRIÁNKÉNT, ÉS NEGYEDÉVENKÉNT KELL KÖZZÉ TENNÜNK.

A képző szervek tevékenységét jellemző mutatók számításának, közzétételének meghatározása

VSM: VIZSGA SIKERESSÉGI MUTATÓ Kérjük kattintson ide a megnyitáshoz

ÁKÓ: ÁTLAGOS KÉPZÉSI ÓRASZÁM

MIVEL A KÖZLEKEDÉSI ALKALMASSÁGI ÉS VIZSGAKÖZPONT NONPROFIT KFT. FELÉ MINDEN SZAKOKTATÓNAK HAVONTA LEJELENTÉSI KÖTELEZETTSÉGE VAN, EZÉRT A FENTI KÉT VSM MUTATÓSZÁMOT A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. HATÁROZZA MEG, ABBAN AZ ESETBEN HA AZ ADOTT KATEGÓRIÁBAN AZ ELMÚLT NEGYEDÉVBEN LEGALÁBB 10 TANULÓ JOGOSÍTVÁNYT SZERZETT.

KK: KÉPZÉSI KÖLTSÉG

A KÉPZŐSZERV SZÁMOLJA KI AZ ELŐZŐ NEGYEDÉVBEN JOGOSÍTVÁNYT SZERZETT TANULÓK ÖSSZKÖLTSÉGEINEK ÁTLAGÁT KATEGÓRIÁNKÉNT, A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. ÁLTAL MEGHATÁROZOTT MÓDON:

Fecskovics Attila statisztikai számok

2013. október 01-én az alábbi KRESZ vizsgára vonatkozó határidők léptek életbe:24/2005, (IV.21.) GKM rendelet 10. §(1) elméleti vizsgára az bocsátható, aki a)45 a tanfolyam elméleti részét az 5. § (3) bekezdésében foglaltak szerint végezte és az első vizsgaeseményig az adott tanfolyam megkezdésétől számított kevesebb, mint kilenc hónap telt el, (5)58 . Amennyiben a tanuló a tanfolyam kezdetétől számított tizenkét hónapon belül nem teszi le sikeresen az elméleti vizsgáit, akkor csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismét elméleti vizsgára.

Hívjon bizalommal,

akár egyedi ajánlatokért!

Telefonszám: +36 30 950-3794

vagy keressen fel!